LOULOU'S HEALTHY KITCHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 565 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Loulou's Healthy Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 13:34 Ik heb een mail ontvangen met dat ik mijn bestelling kan beoordelen.. alleen is het nu inmiddels 2 uur geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst en heb ik nog niets ontvangen! Waar blijft mijn bestelling??
16 jun 2024 om 17:23 Heerlijk zoals altijd!
16 jun 2024 om 17:12 The pumpkin soup was really tasty! No max stars because everything is so pricey.
16 jun 2024 om 13:33 Gezien het feit dat het vaderdag was, had ik op een flinke levertijd gerekend maar dat viel eigenlijk nog best mee. Eten was heerlijk, netjes verpakt en vers. Bezorger was ook vriendelijk. Echt een aanrader!
10 jun 2024 om 16:37 Heerlijke broodjes. Lekker warm en goed gevuld.
9 jun 2024 om 16:36 Het was snel bezorgd, dat was heel fijn! Maar de soep en broodjes vielen tegen. De soep was de vorige keer beter, deze keer smakeloos en zout. Bij de broodjes zat er op een helemaal geen saus en op de andere te veel en was de salade erin warm en slap
7 jun 2024 om 18:03 Hele lekkere broodjes
6 jun 2024 om 13:15 Wat een heerlijke broodjes en soep en die brownies echt een aanrader !
2 jun 2024 om 13:19 Heerlijke broodjes
1 jun 2024 om 23:51 Amazing food !
20 mei 2024 om 19:08 Zoals gewoonlijk, snelle vriendelijke bezorging. Prima kwaliteit.
9 mei 2024 om 17:02 Lekker en snel :)